Tänään saatiin vihdoin päätökseen projekti Humpalle kaveri.

Olen katsellut pentua jo muutaman vuoden, ollut yhteydessä kasvattajiinkin, miettinyt, jänistänyt, laittanut suunnitelmia jäihin... Suunnitelmissa oli ilman muuta ottaa pentu Suomesta, koirista joihin pääsee tutustumaan ja tutulta kasvattajalta. Vaan kuinkas kävikään.

Kesällä, yhden epäonnisen pentuprojektin haudattuani, eksyin jotakin kautta Bellaclanin sivuille ja löysin Parkerin, Noteworthy Prophecy In Timen. Se oli menoa sitten, ja tänään lensi Torontosta Suomeen Parkerin ja Follyhill Felicity Bellaclanin, Felicityn pentu Bellaclan Royal Affair, Repe. Projekti on matkan varrella kokenut monenlaista myötä- ja vastatuulta, ja olen todella onnellinen, että pentu on vihdoin kotona!


Ystäväni Pigga haki pennun Torontosta, jonne se lensi kasvattajan kanssa eilen Thunder Baysta. Kaisa lähti kentälle henkiseksi tuekseni. Tulimme terminaaliin kun kone oli laskeutunut, ja hetken päästä Pigga soittikin, että lähtee hakemaan koiraa. Sitten kesti... muutaman puhelinsoiton jälkeen liukuovien takaa kuului päättäväistä haukkua, ja lopulta Repe Repsulainen kärrättiin porteista ulos.
Repe asteli boksista ulos ja otti tilanteen haltuun. Kentältä ajeltiin Kaisalle, jonne pentunen jäi yökylään, kun itse teen muutaman yövuoron, että voin olla loppuviikon kotona.

Äkkiseltään tuntuu, että saatamme Humpan kanssa olla hieman lirissä. Repe on 4kk, ja se osaa haukkua, vinkua, hyppiä pöydille ja karata. Sen korvat taisi jäädä Kanadaan, eikä sitä haittaa vaikka vähän kielletään.

Repestä on varmasti luvassa lisää juttuja lähiaikoina. Tässä vaiheessa lähetän kuitenkin isot kiitokset Kaisalle kaikesta avusta ja tuesta, sekä ihan mielettömät kiitokset Piggalle, jota ilman Repe ei todellakaan olisi Suomessa! Mihin sitä joutuisi ilman hyviä ystäviä!

Ja tässä hän poseeraa, Repe 4kk: