Helteen ja tokon aiheuttamasta uupumuksesta huolimatta lähdimme Seppälänkankaalle hakutreeneihin. Paikalla 4 koirakkoa, saatiinkin oikein sutjakat ja sujuvat treenit. Kuuma, +22. Tuuli keskilinjan suuntaisesti vasemmalta takaviistosta.

Humpassa väsymys näkyi, ei ollut sitä vouhkaamista kuin yleensä. Toisaalta ehkä hyväkin, mun mielestä keskittyi paremmin. Ja mikä mukavinta, koira selvästi tiesi mitä nyt ollaan tekemässä.

Otettiin 3 maalimiestä, palkkana tänään nakki (aamuruoka jäi tokon takia väliin joten kelpasi). Maalimiehillä oli myös patukka/narupallo mukana, narupallo ei ollut kiva mutta patukka joo.

Eka mielikuvalla, eli käytiin yhdessä viemässä maalimies piiloon. Otettiin vasemmalle, sai hyvin hajun ja vähän kaartaen löysi hyvin.
Toinen ja kolmas hetsasi leluun, ja Humppa näki kun mm lähtee, sitten pois ja takas. Toinen oikealle, lähti hyvin mutta ei edennyt tarpeeksi syvälle. Lopulta löysi jäljen ja sitä pitkin maalimiehelle.
Kolmas taas vasuriin. Upposi hyvin, etsi jälkeä ja kun ei löytänyt sitä, meni vähän hämilleen. Löysi kuitenkin lopulta. Jätettiin siihen.
Tosiaan oli kyllä vähän virta vähissä ja se näkyi koirassa. Oon kuitenkin ihan tyytyväinen, väsymyksestä huolimatta koira jaksoi työskennellä ja etsiä hyvin (vaikkakin sitä jälkeä...) ja hoksasi homman jujun.

Mitähän tuo jäljelle lähteminen nyt sitten on, pitäisköhän sitä vaihtaa lajia??