No nyt ollaan treenailtu keimailua ja misterhymyäkin. Lauantaina mennään mätsäriin Muurameen, jossa treenaamisen tulos sitten punnitaan :). Löysin tänään ihan täydellisen treenipaikan näihin hommiin, valaistu paikka jossa katto pään päällä ja vielä ihan tässä meidän lähellä. Tarkemmin en aio paikasta hiiskua ettei meitä häädetä sieltä, tai ettei siellä ole epävirallista mätsäriä joka ilta.
Paljon on Humpan esiintyminenkin parantunut, tosin namia ei parane olla kädessä tai seurauksena on kiemura koira ja reikä housuissa. Luulen että tässä on auttanut se, että olen nähnyt Humpan jonkun muun esittämänä ja mun on pakko uskoa, että syypää meidän ongelmiin olen minä, ei koira.
Vähän otettiin tokoliikkeitäkin ja nekin edistyy mukavasti. Humppa on ottanut tuon luoksetulon lähelläolemisen aika tosissaan, se on nyt sen ykkösliike jota se tarjoaa aina ensimmäisenä, ja etenkin jos joku syö satsumaa. Niistä on nimittäin tullut Humpan uusi herkku, tuntuu, että kaveri tekee vaikka voltteja kunhan vaan saa siivun.