Keski-Suomen Belgien mätsäri Viitaniemessä.

Kylmä keli ja oltiin paikalla ihan viime hetkellä, joten oltiin myös viimeisten joukossa isojen koirien kehässä. Paikalla n. 40 isoa koiraa. Humpalle odottelu tekee tosi hyvää, ehdittiin vähän juoksennella ja seisoa, ja Humppa rauhoittui hienosti kehän laidalle.
Kehäkäyttäytyminen oli tänään tosi hyvää, jätkä malttoi seisoa rauhassa ja ravasikin hienosti, mitä nyt taas mentiin pitkin kehänauhoja kun ei kumpikaan osaa kääntyä vasemmalle. Häntätilannetta en paljon ehtinyt katsella, kai se taas pystyssä heilui...  Parikehässä kaverina suursnautseri (?). Saatiin punainen nauha, jee!!
Sitten vielä sinisten kehän verran odottelua, tässä vaiheessa Humppa jo pisti pötkölleen kehän laidalle. Isossa kehässä Humpan taakse tuli spanieli, joka oli huomattavasti kiinnostavampi kuin mun namit. Humppa seisoi ihan mutkalla koko ajan kun piti kuikuilla tätä ihanaa kaveria, meidän onneksi se lensi kehästä ensin ulos. Olisin toki voinut seisottaa Humppaa naama spanieliin päin, jolloin se olisi seissyt mainiosti korvat höröllä ilman namejakin, mutta en viitsinyt kiusata kilpakumppania.
Tuloksena tänään siis punainen nauha, ja viimeisten kymmenen joukosta ulos. Hieno juttu!
Arvostelussa oli rastit erinomainen-kohdassa kaikissa, eli luonne, liikunta, esiintyminen ja yhteistyö, kaikki erinomaista! Erityisen onnellinen olen tuosta erinomaisesta esiintymisestä.

Humpan käytös oli aivan ihanaa, alun hötkyilyn jälkeen se rauhoittui ja odotti tosi kärsivällisesti vuoroaan. Osasyynä oli varmasti väsymys, Jarmo oli sitä aamupäivästä juoksuttanut metsässä. Mutta aikaisemmin ei ole mitkään juoksutukset auttaneet, vaan tyyppi on ollut ihan kierroksilla alusta loppuun.

Nyt siis kaikki peukut pystyyn ja sormet ristiin, joko tuon teinin korvien väliin olisi ilmestynyt hiukkanen järkeä, eikä tämä olisi mitään ohimenevää.