Tänään vuorossa bortsujen ja kelpieiden erikoisnäyttely Vinttikoirakeskuksessa. Olipa hieno päivä, ei ehkä meidän osalta mutta muuten! Loistava keli, hurjasti tuttuja ja paljon menestystä tutuille ja tuttujen koirille!

Humppa juoksi valioluokassa Kaisan handlaamana, suurkiitos!! Humppa ei kyllä tykkää tuosta kehässä olosta, ei yhtään, ja ihan sama kenen kanssa siellä pitäisi olla. Kovasti se oli myös mun perään, ja häkkiin pyrki koko ajan. Mun pieni stressi-Erkki.

Tuomarina Eric Broadhurst Iso-Britanniasta. Eric oli kovin perusteellinen, kehä eteni hi-taas-ti, koiria liikutettiin montaa eri vauhtia ja hirveän kauan. Arvostelukin oli sitten sen mukainen, eli tässä Humppa arvosteltuna nenästä hännänpäähän:

Medium strength male. Slightly long in foreface, low set ears. Correct eyes & mouth. Slightly short in neck. Good topline & square croup. Would prefer more turn of stifle. Tailset and tail length correct. Close away, toeing in coming. Steady side gait but lacking power.

Ja tällä VAL-EH, VAK4. Pari tosi menestynyttä urosta jäi taakse, joten ei passaa valittaa :). Ja hienolta Humppis kyllä näytti, ja sai vielä kehujakin, että on miehistynyt ja komistunut.