Viihdekeskuksella treenaamassa. Mukana viisi koiraa, kaikille haut, esineruudut ja tottikset ja hups, aikaa vierähti melkein 5 tuntia... No mitäpä sitä viikonloppuna muutakaan, metsässä on mukavaa.

Humpalle 4 ukkoa metsään, 1. ja 4. ilmaisuilla. Tuuli tosi voimakkaasti vasemmalta. Taas merkkaili hakualueen ja oikealle puolelle olisi pitänyt suosiolla hakea haju, huiteli mihin sattuu. Eikä tottele mitään luoksetulo- yms. käskyjä. Apina. Rullan luovutukset ihan pieleen, muuten kyllä tuo rullan hyvin ja näytöt on hyviä. Jatkossa treeneihin ehdottomasti hajunhakuja jos on vähänkin epävarma, sekä parempi palkka keskilinjalle.

Esineruudussakin käytiin tarpeilla... Luovutukset tökkii tässäkin, mutta nyt etsii ja tuo hyvin. Hetsattiin vielä esineeseen ja avustaja vie esineen innostaen alueelle. Ensin tuli hienosti tossu, sitten vyö (tai joku sen näköinen). Viimeinen tiskiharja oli hankala, otti kyllä hyvin hajua mutta ilmeisesti tuuli pyöritti hajua ympäri aluetta niin ettei paikallistanut. Sitkeästi kuitenkin etsi ja lopulta löysi.

Tottiskentällä henkilöryhmä ja ammuskelua. Henkilöryhmä ihan jees, muutaman kerran sai muistuttaa ketä piti seurata. Paukkuja kuunneltiin kaukana ensin niin, että oli patukassa kiinni. Ekat pari pysyi puru, mutta sen jälkeen alkoi irrotella ja vaihdettiin nameihin. Kovasti katseli ääntä kohti, mutta ei sen kummemmin seonnut. Näihin täytyy totutella vielä vähän lisää.

Kuka opettaisi Humpalle noudon luovutuksen? Vapaaehtoisia?