Joulua vietettiin pitkälti tien päällä tänä vuonna. Aatonaattoiltana suuntasimme Kivijärvelle mun vanhempien mökille, jonne tulivat aattona myös veljeni perheineen. Joulupäivänä Fordin nokka kohti Paloperää, ja eilen ajeltiin takas. Olihan istumalihakset taas koetuksella...

Kivijärvellä laitettiin 4 keppiä pystyyn ja niitä Humpan kanssa treenattiin. Tehotreeni teki hyvää, ja 4 keppiä alkoi mennä jo suht sujuvasti. Agitreenit jatkuu vasta viikolla 2, jonnekin nuo kepit pitäisi kaupungissakin tökkiä pystyyn.
Mökillä oli hulinaa, kun joulua vietettiin 11 hengen voimin. Veljieni 3 pikkupoikaa pitivät huolen siitä ettei hiljaista hetkeä koettu... Humppa käyttäytyi lasten kanssa oikein mallikkaasti, eli ehkä siitä raivoamisesta on jotain hyötyä ollut. Se pikemminkin väisteli lapsia, ja haki seuraa aikuisista.
Humppa oli ollut kilttinä, ja sai yhteensä 4 joululahjaa. Paketteja se ei oikein jaksanut availla, mutta pienellä avustuksella niistä paljastui tennispallo, possunkorvia, shampoota ja uusi lelu.

2178193.jpg
Humppa poseeraa aitan portailla

2178197.jpg
jouluaaton lumilenkillä

Paloperällä nähtiin taas perinteinen korvaton Humppa. Pepi-neidolle on tullut jälkikasvua, ja imettävä narttu pisti Humpan pään totaalisesti sekaisin. Sisällä se uikutti ja ulvoi Pepin perään, ja ulkona sitä ei pidätellyt Pepin luota poissa mikään.

2178198.jpg
Sekä Kivijärvellä että Paloperällä oli upean talvista; paljon lunta puissa ja maassa. Tässä tunnelmaa "Jarmon joelta".

2178199.jpg
Tapaninpäivän aamuna kaivettiin liiteristä vanha potkukelkka ja käytiin lenkillä.

2178200.jpg