1053609.jpg



Tänään käytiin yhteislenkillä ampumaradan maastoissa jyväskyläläisten bortsujen kanssa. Mukana Heini, Leevi (Story Goes Black Shadow) ja Aatos (Aatos Forever Free), Marjo, Teemu ja Elias, Nämppä (Story Goes Queen of Shadow) ja Kiia (Story Goes Queen of Hearts) sekä Mikko, Eeva ja Rino (Sanmar Mikkihiiri). Humppa jatkaa omaa linjaansa ja oli välillä ihan reppana, kun ei kukaan halunnut leikkiä sen leikkejä (ts. juokse karkuun, tulen perässä ja nylkytän tai selätän).
1053616.jpg

Hyvä kuitenkin että sai juosta sydämensä kyllyydestä, nyt se retkottaa keskellä sänkyä (!) taju totaalisesti kankaalla. Ja oli taas mukavaa pitkästä aikaa nähdä tuttuja ihmisiä ja koiria, ja mikä parasta myös uusia tuttavuuksia.
Lisäksi Humppa osoitti taas uuden taitonsa. Kun on tarpeeksi hauskaa, voi pudottaa korvat ja olla tottelematta käskyjä. Jostain ihmeestä se on tajunnut syy-seuraus-suhteen; kun kutsutaan luokse ja tottelee, tapahtuu jotain ikävää (joutuu sisälle, autoon tai hihnaan). Parempi olla siis tottelematta. Samaa on ilmennyt koirapuistossa ja ylipäätään paikoissa joissa on hauskaa ja saa olla vapaana. Hmph. Luoksetulot siis uudestaan ohjelmaan. Jännä että se ei koskaan tee tuota kun olen sen kanssa kahdestaan.
Sain vihdoin kasattua uuden näyttelyhäkin, mutta kuinka ollakaan, se ei mahdu autoon. Olin siis ajatellut selvitä helpolla ja käyttää samaa häkkiä myös matkustaessa. Edessä siis pienemmän koiran tai uuden auton hankinta. Tai jos vaikka panostaisi kunnolla ja hankkisi ihan oikean koiraveräjän autoon. Tuo Bilteman verkko on kyllä niin...

1053624.jpg

Suurkiitos kuvista Eevalle!