Ilta vierähti metsässä, Jennin ja Marin kanssa kolmelle koiralle pikkuhaut ja esineruudut.

Tallattiin kaksi ruutua, leveyttä ehkä 2-3m ja syvyyttä 15-20m. Humpalle yksi esine molempiin ruutuihin. Jenni vei esineen Humpan katsellessa ruudun reunalta. Eka patalappu, erinomainen tuonti. Toinen tohveli, kävi kakalla (mutta oikein sievästi ruudun reunan ulkopuolella) ja jatkoi sitten hommia, hyvä tuonti. Minkä sille pikkukoira voi jos kakkahätä yllättää kesken töiden?

Humpalle ei otettu hakua ollenkaan, 6 rullan tuontia ihan lyhyeltä etäisyydeltä, kuitenkin siis hakualueella. Ja voi vitsi miten tuo toimi. Ihan mahtava into, hyvät tuonnit ja näytöt. Upeeta! Rullaa vähän pudottelee, mutta nostaa aina mukaan ja nyt vaadin palautukset käteen saakka. Sitä voi näköjään alkaa ihan kunnolla vaatia, ei paineistunut siitä ollenkaan vaan nosti kiltisti. Eli räkiminen loppuu nyt sekä ruudussa että ilmaisussa.

Tämä oli hyvä tilannekatsaus. Nämä kaksi juttua toimii nyt hienosti, eli etsinnän eteen on tehtävä töitä. Toki näille myös ylläpitoa. Kunhan etsintä saadaan varmemmaksi, en näe mitään estettä ottaa suoraan rullat metsään.

Ja yksi voi-voi -ajatus; voi voi kun tuo laukaushomma ei tuosta pahenisi. Pk-kisoihin nimittäin halutaan, (no joo ei nyt ihan vielä)!