Tuttuun tapaan TT-hallille. Humppa oli ihan sekasin jo ennen treenejä, muksautti Eevaa hampaalla huuleen ja riehui pihalla kuin heikkopäinen.

Minja teki hallissa yhtä aikaa, ja Humppa kuumui siitä ihan kamalasti. Kurkkupilli aukesi, eikä oikein mitään voinut tehdä hiljaa...

Ensin hyppyä. Humppa ei jotenkin yhdistä esteen takana seisomista seisomiseen, vaan tepsuttelee helposti. Tähän paljon toistoja ja huomautusta teputtelusta. Esteen takana oli nyt kauniisti ja hyppäsi vasta käskystä. Aika läheltä saa lähettää että irtoaa varmasti. Muutama kerta kokonaisena, yhden perusasennon ennakoi mutta muuten ihan jees. Ei mikään kympin suoritus mutta ehkä vielä joskus.

Seuraamista, aika hyvä etenkin vireeseen nähden. Minjaa piti vähän katsella ja kontakti oli hävöksissä muutenkin välillä, mutta ylipäätään ok. Aika pitkää pätkää mentiin, seuraaviin treeneihin voisi taas lyhentää.

Liikeestä maahanmeno on unohtunut, seisominen sen sijaan hyvä. Ketjutettiin seuraaminen-maahanmeno-luoksetulo.

Vähän höseltämistä tänään, intoa kun on liikaa niin ääntelee ja häsää liikkeissä. Kerran lähti Minjan luokse leikkimään, ja sieltä sai hakea pannasta pois, käskyt kaikui kuin kuuroille korville... Onneksi Minja ei ole häiritsemässä meitä alokasluokassa ;)