Treenit senkun paranee. En tiedä johtuuko tämä hyvä fiilis itse liikkeistä, mutta itseä innostaa kun on uutta opeteltavaa ja koira on ollut ihan mahtavasti kartalla. Tänään suunnattiin Tourulaan parkkikselle.

Paikkamakuu pari minuuttia namialusta nenän edessä. Pysyi hyvin, mutta kun palasin vierelle palkkaamaan ja kehumaan, nousi omatoimisesti ylös. Palautin takas ja vielä lyhyt pätkä, josta nousu vasta vapautuksella.

Seuraamista; käännöksiä ja oikeasta paikasta palkkaa. Täyskäännöksiä molempiin suuntiin. Mulla on tässä itsellä ongelmaa palkkaamisen kanssa, en haluais pitää palkkaa vasemmassa, "imutus"kädessä, mutta jos pidän oikeassa, koira puskee ja jos palkkaan taskusta, homma ehtii levitä ennen kuin nakki on koiran suussa.

Kaukkareita kokeiltiin lyhyellä matkalla takapalkalla niin, että Humppa näki kun jätin palkan taakse. Istumaan noususta vapautus, jos räpylät pysyi paikallaan. Muutama ihan ok, mutta kovin on vaihtelevaa.

Jääviä hinkattiinkin sitten oikein tosissaan. Seisominen on nyt napakka ja hieno, mutta maahanmeno on kärsinyt ja vaatii älyttömän voimakkaan käskyn. Molempia mentiin, ja loppuun pelkkiä maahanmenoja lelun kanssa. Ehkä tämä tästä...

Luoksetuloa; sekä pelkkää istumista, lyhyeltä matkalta sivulle tuloja, yksi stoppi että vauhtiläpijuoksu. Stoppi ei ollut hyvä idea liukkaalla kentällä, koira luisui varmaan metrin ennen ku vauhti pysähtyi. Mutta pysähtyi kuitenkin.

Sitten vielä pelleiltiin lelujen kanssa ja kierrettiin tolppia. Humppa on ihan idiootti tuossa tolpan kierrossa, lyhyeltä matkalta osaa mutta välillä saattaa soveltaa jotain ihan omiaan. Tästä saadaan vielä oiva apu luoksetulon pysäytyksiin yms.