Niin meni sekin loma nopeasti ja nyt on palattu arkeen. Eilen kun tultiin kotiin, vilkaistiin auton mittaria... tuli sitten  viidessä päivässä ajeltua semmoset 2200km. Voi Ford-parkaa.
Humppa ja lenkittäjät ovat nauttineet lomasta täysin siemauksin. Musen keikka oli ihan mahtava, huippua nähdä se livenä monen vuoden haaveilun jälkeen! Suurkiitos Pigalle ja Mikolle Humpan viihdyttämisestä ja hoitamisesta keikan aikana.
Helsingistä suunnattiin sitten torstaina Sallan Paloperälle. Jyväskylässä renkaiden vaihto, auton purku ja lastaus ja takaisin tien päälle. Reippaasti Humppakin matkustaa, vaikka virtaa tuntuu aina matkan jälkeen riittävän. Paloperällä ei tarvinnut käyttää hihnaa kolmeen kokonaiseen päivään, ja sekös oli lystiä. Porot sai pelloilta kovat vauhdit Humpan toimesta, ja kävihän se antamassa Fordillekin vähän kyytiä...

Lauantaina tehtiin patikkareissu Suomulle. Noustiin jyrkimmästä kohdasta umpimetsää ylös, ja myönnetään että reisilihakset joutui aika koville! Tosin yksi matkaaja ei paljoa noususta hätkähtänyt:

1005473.jpg

saatiin vähän poseerauskuvaakin:

1005474.jpg

ja päästiinhän sinne huipulle lopulta.

1005476.jpg

1005477.jpg

Muuten meni loma ihanan rennosti, me Humpan kanssa viuhdottiin ympäri peltoja ja Jarmo kävi metsällä ja töissä...

1005471.jpg

...Humppa luonnollisesti uskollisena apurinaan.

Nyt pitäis sitten palata arkeen, aika raskaalta tuntui kyllä työpäivä tänään. Tällä viikolla heilutaan myös pora kädessä, käytiin Ikeassa ja kaikki mitä ostettiin täytyy ruuvata seinään! Jos nyt sais vaikka verhotkin ikkunoihin ennen talven tuloa.

Humpan kanssa olis tällä viikolla taas hakutreenit parin viikon tauon jälkeen, ja varmaan tokojuttuja pitäis katsella ettei tarvi sitten uunoilla siellä kurssilla. Niin ja näyttelyssä käyttäytymistä tietysti, alkaa uhkaavasti lähestyä tuo Jyväskylän KV.