Sunnuntaista asti ollaan taas asusteltu Järvenpäässä. Ilo on jotenkin.. hmm, aikuistunut? Tultiin sunnuntai-iltana, enkä päässyt ollenkaan todistamaan perinteistä parin päivän riehumis-astumis-showta. Muutaman tunnin riehujen jälkeen koirat oli ihan väsyneitä ja rauhassa, mitä tämä on?? Humppa ja Ilo ovat siis sulassa sovussa, ja on ihanaa kun niille ei tule riitaa mistään; luista, ruuasta tai leluista. Kaikki jaetaan, ja Ilo lukee hyvin Humpan pieniä irvistelyjä. Ruokakupilta Ilo saa lähdöt, mutta osaa vastaavasti olla aika ovela saadakseen lelut Humpalta pois. Humppa on mustasukkainen mun huomiosta, eikä tykkää jos huomioin Iloa, mutta tämäkin vähenee koko ajan.

Maanantaina käytiin Hyvinkäällä treenailemassa Emilian ja Valo-siskon kanssa. Vinttikoiraradalla oli agitreenit vieressä menossa, eli saatiin ihan kivasti häiriötä ja nurmialusta. Humpan treenit oli aika surkeaa katsottavaa, kaikissa liikkeissä on paljon pieniä vikoja :(. Seuraamisessa painaa, noudon luovutusta ei osaa, luoksetulon stoppi on aivan herran hallussa, välillä stoppaa, välillä ei. Kaukot ei toimi kaukaa. Tämmöstä tällä kertaa, oli kuitenkin mukavaa nähdä siskoa ja kuulla kuulumiset! Otetaanpa uusiksikin joskus!

Eilen treenailtiin läheisen koulun kentällä, ja Humppa oli ihan kuin eri koira. Stopit oli hienot, noutoa lähinnä leikittiin. Tehtiin pitkää seuraamista ja sekin toimi aika kivasti. Kokeilin huvikseen kaukojen 5m etäisyyttä, en siis tehnyt liikettä vaan kävin 5m päässä katselemassa miltä koira sieltä katsottuna näyttää :D. Ihan hyvältä näytti joo, mutta siirtojen maksimietäisyys on nyt joku 3m. Että näillä eväillä sitten kokeeseen, jee jee. Voin lyödä vetoa, että kaket nollataan, noutokapulalle Humppa varastaa eikä se pysähdy luoksetulossa. Jos edes muista liikkeistä jotain säälipisteitä saadaan, niin ollaan tyytyväisiä.

Nyt kuitenkin ennen koetta tehdään muutama eilisen kaltainen nostattava ja palkitseva treeni, ja ensi viikolla ei varmaan enää juuri treenata. Jospa näillä keinoin saatais se kisakooma kuriin.