Viime päivät on Humpan kanssa vain laiskoteltu. Oltiin tiistaista perjantaihin Kokkolassa, jossa Humppa kyllä nauttii olostaan. Pihalla voi juoksennella vapaana, äiti tarjoilee herkkuja ja rapsutuksia, ja mikä parasta, omakotitalon isoista, matalista ikkunoista voi kytätä naapureita ja pihan elukoita.
Pariin otteeseen treenailtiinkin, ensin mun vanhan ala-asteen pihalla ja toisen kerran paikallisen koirakerhon kentällä. Humppa oli ihq, ihan messissä koko ajan ja tekee liikkeet hienosti. Hitaasti ja varmasti edetään, salaa haaveilen ensimmäisestä tokokokeesta syksylle, mutta katsotaan...
Eilen Kokkolaan saapui myös veljeni perhe, kummipoika Paavo kohta 3v ja pikkuveljensä Eelis reilu 1v. Nyt Paavo sai olla Humpalta rauhassa, mutta Eelis on sitten uusi kyttäämisen kohde. Vartioitiin tiukasti ettei pääse nappaamaan, ja välillä laitettiin Humppa jäähylle toiseen huoneeseen. Kai tuo lasten napsiminen jotain vahtiviettiä on, lasten kummallinen liikkuminen ja kovat äänet selvästi huolestuttavat Humppaa.

Keskiviikkona tapasin sattumalta Koirakiltan kentän laidalla Pp Before Dawn:in, Eddyn ja Eddyn pennun omistajineen. Yritettiin mennä treenaamaan, mutta kentällä olikin tokokoe menossa josta ehdin seurata erikoisvoittajaluokan. Hienon näköistä menoa! Torstaina taas tavattiin Miia ja Pp All Night Long, Tico ja Nica. Haettiin Miialta Ticon viime vuonna voittama erkkarin kiertopalkinto, joka oli tarkoitus toimittaa Lappeenrantaan, mutta meidän reissun peruuntuessa vietiinkin pytty tänään Marjolle.

Mukavia lomatunnelmia siis. Huomenna suuntaamme jälleen reissuun, ensin pappaa moikkaamaan Alastarolle ja siitä isän synnyinseuduille Laitilan Katinhäntään. Siitä sitten Turkuun, jossa Humppa käy osteopaatti Leena Piiran tutkittavana ja lopulta Helsinkiin. Loma loma loma, on tämä mukavata!!