Viikonloppu meni laiskotellessa ja vieraita viihdyttäessä. Eilen käytiin veljen perheen luona Hankasalmella. Humppa oli suurimman osan aikaa eristettynä kodinhoitohuoneeseen, mutta nyt käyttäytyi lasten kanssa jos ei nyt asiallisesti, niin ihan ok kuitenkin. Pikkulasten juoksuleikkejä se ei todellakaan kestä, joten pahimman riehumisen aikana on parempi olla rauhassa toisessa huoneessa. Hiukan se alkuun vinkui, mutta aika pian rauhoittui ja tyytyi kohtaloonsa.

Tänään sitten parkkikselle tokoilemaan, ihan kahdestaan oltiin.

Paikkamakuu nyt niin, että jätin namit nenän eteen. Ihan lyhyt aika ja lyhyt etäisyys, koska nyt yritetään minimoida ne virheet. Namit nenän edessä kyllä rauhoitti, tätä tehdään vielä lisää.

Seuraamisen käännöksiä, ensin nameilla ja sitten ilman niin, että onnistuneesta käännöksestä aina palkka. Super hyvä. Täyskäännöksiä vasemmalle pitää vielä hioa, mutta muuten erittäin hyvää seuraamista huippukontaktilla.

Liikkeestä seisomisia, ilman käsiliikettä oli aika hidas ja epävarma, siispä tehtiin loppuun muutama toisto pienellä käsiliikkeellä.

Perusasentoja, ja vain suorasta & muuten hyvästä palkka. Kierrokset tuppaa vähän nousemaan mutta muuten ok.

Luoksetulon loppuasento on ihan kateissa, se nyt tehokuurille.

Itse pitää nyt olla treeneissä tarkempi palkkauksen kanssa, että palkka varmasti tulee vain oikeasta ja hyvästä suorituksesta. Hyviä yrityksiä siis ei enää palkata.