Maanantaina oltiin taas Tiltun koirakoululla treenaamassa. Palvelu pelaa; treeniaika järjestyy lämpimään sisähalliin ja treenien jälkeen on kuvat sähköpostissa odottamassa :). Tiialle iso kiitos ja kumarrus!!

Tehtiin ensin Sirkelle hyppyä ja ruutua. Hyppy palasteltiin osiin ja katsottiin osat läpi. Vähän Humppa ihmettelee esteen takana istumista, eikä kestä vielä kunnolla välimatkaa. Muutamalla toistolla parani jo huomattavasti. Paluuhypyn jälkeen ei oikein tajua tulla sivulle, ilmeisesti unohtuu siinä hypätessä mikä se käsky oikein olikaan. Hyppiminen onneks on sentään kivaa.

Ruutua tehtiin ihan vaan lelulle juoksemalla, ja saatiin hyviä vinkkejä jatkoon.

Marille tehtiin kaukoja ja seuraamista. Kaket on ihan hyvällä mallilla, tosin näissäkin välimatka edelleen minimaalinen. Maahamenossa Humppa on vähän alkanut syöksyillä, täytyy saada rauhaa tähän. Palkkausta voisi kokeilla välillä edestä, välillä takaa, nyt on vähän turhan tietoinen siitä, mistä palkka tulee. Näytettiin myös hissitreeniä seisomiseen, ja se on myös ihan ok vaiheessa.

Seuraamisessa ei niin mitään uutta, perusasento pitäis saada kunnolla taaksepäin.

Treenata pitäis ja paljon, mutta kun ei me voida ku ulkona on niin kylymä!! 20 astetta pakkasta ja kova tuuli siihen päälle, ei kiva.

Lisäksi ensi viikonloppuna muutetaan ja koko helmikuu on jotenkin itsestään buukkautunut täyteen ohjelmaa. Alun perin olin ajatellut avoimen korkkausta maaliskuussa, mutta taitaa vähän siirtyä tämä suunnitelma.