Viimeinen agi ennen joulutaukoa, tästä jatketaan sitten vasta tammikuussa.

Pari radanpätkää; aita-pituus-pussi -suora sekä takaaleikkausharjoitusta kahdella aidalla.  Yksittäisinä puomi, rengas, kepit ja keinu (jota ei tehty).

Puomi meni tosi hyvin, eka kerta vähän muistellessa mutta sen jälkeen Humppa painalsi hyvällä tasaisella vauhdilla ja malttoi jopa pysähtyä kontakteille.
Renkaalla samoin oikein hyviä esityksiä, tehtiin matalalla. Meni jopa ihan ohjaamalla läpi.
Kepit, ei mitään uutta. Välillä menee, välillä ei. Jouluna ajattelin pykätä omat kepit vanhempien mökin pihaan ja ottaa tehokuurin.

Suora radanpätkä meni oikein mallikkaasti, hyvällä vauhdilla ja jopa takaaleikkaus onnistui. Pussiin eksymisellä pari viikkoa sitten ei näyttäis olevan mitään seuraamuksia.

Toinen olikin sitten hankalampi, jouduttiin odottelemaan tovi ennen tätä, ja jotenkin Humppa oli vähän vaisu. Se hyppi tosi matalia hyppyjä ja tiputteli rimoja, ei ottanut kunnolla vauhtia. Olisko sitten jotain jumia tai muuta, mutta jätettiin kesken koko treeni kun ei hypyt olleet sitä mitä pitäisi.
Humpan hyppytekniikasta olen muutenkin sen verran huolissani, että tammikuussa mennään muutaman kerran hyppytekniikkakurssille Helmisen Hannan ohjaukseen. Jospa tuohon sais vähän ponnistusvoimaa...

Agissa ollaan mielestäni edistytty oikein kivasti, vaikkakin hitaasti. Tähän väliin tauko tekee oikein hyvää, tammikuussa sitten uudella innolla!