Remmin vuorolla Aholaidassa. Päästiin Hannan kyydissä, onneksi! Humppa oli ihan intona kun tajusi kenen autoon mennään ja kenen kanssa, istui silmät teevadin kokoisina koko menomatkan. Jotenkin naiset on taas viime aikoina olleet pop, ulkona lussutellaan ja maiskutellaan niin että...

Aika kova häiriö, kentällä ihq-Minjan lisäksi pari noutajaa, hoffi ja aussie sekä muutama lapsi. Lapsethan on Humpan heikko kohta, niitä kun on niin kiva jahdata ja näpsiä.

Saatiin kuitenkin aika kiva treeni. Alussa perusasentoja, joista palkkailin namilla. Sitten lelu esiin, yksi varomaton hetki ja eiköhän Humppa lähtenyt viilettämään kohti ohi hihnassa kulkevaa Minjaa. Onneksi Hanna tajusi reagoida (ja niin kai Minjakin :)) ja jäi viimeiseksi. Humppa ei ole koskaan tehnyt tätä muiden koirien kohdalla kuin Minjan. Ensirakkaus, huoh...

Sen jälkeen sujui aika jees. Intoa oli kuin pienessä kylässä, ja sen mukana myös maltti puuttui. Paikallaoloista meinasi varastella, mutta into taas oli ihana seuraamisessa, maahanmenoissa jne. Tähän joku tasapaino niin jo toimii!
Otettiin ihan tuttuja perusjuttuja ja myös kontaktitreeniä, kun tuntui ottavan häiriötä. Seuraamiseen on nyt löytynyt tosi hyvä vire, kunpa en onnistuisi pilaamaan sitä!

Huomenna Humppa menee Jarmon kanssa lääkäriä tapaamaan. Virtsanäytteestä löytyi pöpöjä ja tutkitaan nyt sitten tarkemmin minkälaisia.