Nyt ei seuraa treeniselostusta :). Viikonloppua vietetään varsin rennosti, emäntä istui tänään koko päivän koulutuksessa, ja Humppa vietti isukin kanssa laatuaikaa, seurana myös ah niin ihana vierailija, Ado-herra!!

Ado siis tuli viikonloppuvierailulle. Eilen käytiin metsälenkillä ja tänään Jarmo oli myös käynyt metsässä. Näiden kahden kanssa ei juuri huvita hihnalenkkejä tehdä, joten autolla mahd. kauas ja koirat juoksemaan. Lenkin jälkeen Jarmo oli lähtenyt käymään kaupassa... sillä seurauksella, että takaisin tullessa oli imuroitu naulakosta kaikkien takkien taskut (treeniliivin taskut ja vetoketju oli tässä yhteydessä kokeneet hieman kovia...) sekä Humpan treenikassit. Namit siis on nyt taloudesta loppu-slut. Ado on oikein viehättävä herrasmies, paitsi kun aletaan puhua ruuasta. Silloin loppuu kärsivällisyys alta aikayksikön.
Tämä tehokaksikko kyllä tulee niin hienosti juttuun. Lenkillä Humppa riehuu keppien kanssa ja Ado katselee puita, "kyllä tässä on viimeisen kymmenen vuoden aikana varmasti orava käynyt" -mentaliteetillä. Ja kun hetki ollaan sisällä paikallaan, molemmat vetävät hirsiä kuka missäkin.

Hyvää tuntuu tekevän Humpallekin koiraseura, sekä se että välillä vähän lomaillaan treeneistä.