Luvattoman pitkästä aikaa treenailtiin, ihan pikku-pikku treenit Jarmoa töistä odotellessa. Nyt Humppa näytti taas parhaat puolensa, tuon koiran kanssa on kyllä ilo treenailla kun se tuolle päälle sattuu. Innokasta, iloista ja ennen kaikkea keskittynyttä tekemistä, ei mitään haahuiluja ja kontaktikin pysyi hyvin.

Otettiin ensin seuraamista, paikka pysyy hyvin vaikka namia siirtää kauemmas, ja käännöksissä seuraa hienosti. Välillä harhautuu vähän kauas, luulen että tuo liittyy johonkin mun liikkeeseen. Seuraavaksi muutama lyhyt paikkamakuu ja tein sen verran häiriötä että steppailin koiran ympärillä ja kävin kauempana. Pysyy hienosti mutta on kovin herkkä yllättävälle häiriölle, olin jo menossa palkkaamaan koiraa, niin pieni horjahdus jäisellä maalla sai koiran nousemaan. Mutta meni kauniisti takaisin käskystä ja pääsin palkkaamaan.
Sitten vielä luoksetuloja, nyt oli edessäistumispaikka kunnossa vaikka olikin intoa vaikka muille jakaa. TT:n loppukokeessahan Humppa tuli niin vauhdilla etten ehtinyt yhtään jarruttaa sitä, vaan jätkä pomppasi suoraan mun päälle.

Hmm, taidetaan treenailla huomennakin :)