Tokokoe lähestyy uhkaavasti ja viikonloppu on humputeltu pk-hommissa, joten tänään takaisin toko-sorvin ääreen. Mittari parissakympissä ja tosi hiostava keli, joka kyllä näkyi koirassa.

Alkuun paikkamakuuta, ihan lyhyitä oloja ja ylös-alas -jumppaa, välillä myös useampi toisto ilman palkkaa. Oikein hyvä, nopeat nousut ja laskut. Miksei kokeessa ole?

Sitten seuruu-seisominen-luoksetulo-maahanmeno -ketju. Seuraaminen oikein kivaa, seisominen hyvä, luoksetulossa järkky törmäys ja maahanmeno hidas.

Otettiin jääviä peruuttamalla, kävellen hyvät ja nopeat, juoksusta ei vielä onnistu. Sivulletuloja, lyhyeltä matkalta ei törmää mutta pitemmällä ottaa hirmuiset vauhdit.

Ihan kivat treenit, saatiin mukavasti häiriötäkin ohikulkijoista. Humppa oli hyvin mukana, mutta oli kuumissaan ja läähätteli, jonka takia ehkä vähän löysää tekemistä.

Blogissa mainitsemisen arvoinen asia on myös se, että hihnalenkkeiltiin pitempi lenkki pitkästä aikaa, ja vetäminen on vähentynyt huomattavasti! Toki vielä tarvitsee muistuttelua, mutta en enää temmo hullun lailla. Loistavaa.