...ihana, ihana Humppa!!

Käytiin Killerillä Salmen tokossa, ja yhtäkkiä tuo on taas kuin toinen koira. Keskittyy eikä edes hönkäile muiden koirien perään, ja kepeistä ja kaivamisestakin luopui käskyllä. Lisäksi liikkeiden välillä se pisti pötkölleen ja kontaktia otti tosi hanakasti. Mistähän nyt tuulee... Kyseessähän luultavasti on ihan ohimenevä mielentila, mutta näistä treeneistä jää aina toiveikas mieli, että jos se olisi tuollainen sitten joskus aikuisena :)
Keskittymiselle on tehnyt hyvää se, että ollaan jätetty aamuruoka kokonaan pois. Nakit ovat siis saaneet ihan uuden merkityksen.

Seuraamiset namin kanssa tosi hyvät, nyt vaan Hanskulle jäitä hattuun ettei jätetä nameja liian pian pois. Paikkamakuu tosi hyvä.
Liikkeestä maahanmenoon pitäisi saada nopeutta ja mulle selkeämpää elekieltä. Täytyy tehdä sitä vielä paljon erikseen ilman seuraamispätkää. Sama juttu liikkeestä seisomisen kanssa.
Luoksetuloon paikan vahvistusta, Humppa seuraa paljon mun kättä joten kädet pitäisi liimata paikalleen sivulle.

Nämä treenit tulee kyllä tarpeeseen, Salme antaa tosi hyvää palautetta ohjauksesta. Humppa lukee mua erittäin tarkasti, ja monen liikkeen kanssa ollaan turhaan hakattu päätä seinään kun vika ei todellakaan ole koirassa.