Kuten keskiviikkoisin kuuluu, iltavuoroon TT-hallille. Humppa oli ärsyttävä jo päivällä lenkillä, eikä ollut mitkään maailman parhaat treenifiilikset, ja se kyllä näkyi.

Alkuun paikkamakuu. Olisko ollut pari minuuttia. Piilossa, kävin muutaman kerran kurkkaamassa. Hyvin pysyi ja rauhassa, joku rivissä piippaili muutaman kerran, en tiedä kuka.

Sen jälkeen evl-tyyppistä maahanmenoa rivissä... Humppa oli rivin viimeisenä ja meni joka ikisen ohjaajan käskystä maahan :). Muutaman kerran jälkeen hiffasi mistä on kyse ja selvästi oli tarkkaavaisempi, katsoi tarkasti mua koska käsky tulee. Tuosta katsomisesta sitten seurasi aikamoiset banaaniasennot.

Kitin treenin aikana yritettiin katsella rauhassa, Humppa piippasi ja reagoi Hannan käskyihin. Kitin ruudun takana saatiin oikein hyvä kontaktiharjoitus.

Varsinaisessa treenissä seuraamista, jääviä ja luoksetuloa sekä hyppyä. Seuraamisessa putoili kontakti välillä ihan kunnolla, ja edisti hurjasti. Ei painanut, kulki muuten vaan puoli metriä liian edessä. Hitaalla kävelyllä saatiin paikkaa paremmaksi ja muutenkin loppua kohti parani. Seisominen superhyvä, maahanmeno sitten ei. Täytyy muistaa ottaa muutama toisto tätäkin. Luoksetulon sivulletulo on ihan hukassa, tehtiin nyt ihan ohjaamalla. Tätä täytyy palauttaa mieleen.

Hypyssä annoin ekalla väärän käskyn, edelleen seisominen on levoton, siihen kiertotreeniä.

Kaiken kaikkiaan ihan jees treeni, Humppa käy hallissa tosi kuumana ja siitä noita roiskeita syntyy. Onneksi kohta on kesä ja päästään ulos (tuuleen ja vesisateeseen) treenaamaan!