Eilen treffattiin Kaisaa ja Toivoa, Vega sai vielä jäädä toipilaana pois näistä kemuista. Nähtiin urheilukentän parkkiksella, Humppa teki vähän tokoa, mutta intoa oli työpäivän yksinolon jälkeen sen verran liikaa että jätettiin treenit lyhyeen. Hiukan seuraamista, kakeja ja noutoa, näissä ei mitään uutta. Leikit päälle ja sitten lenkille.

Humppa ja Toivo lenkkeilivät siis jätkäporukalla, molemmat hihnoissa ja Humppa vielä kuonopannassa ettei revi multa kättä irti. Lenkki meni tosi hienosti, aluksi muutama pikkiriikkinen pärinä, mutta lopulta ei mitään ongelmaa. Loistava homma, voidaan siis vielä joskus lenkkeillä koko Kaisan porukan kanssa!! Kiitos seurasta, tulikin jo tarpeeseen ja oli hauska rupatella!

Ostin jokin aika sitten työkaveriltani käyttämättömänä varastossa lojuneen potkukelkan, ja tänään lähdettiin Humpan kanssa koeajolle, kun kelikin oli mitä mainioin. Humppa juoksi suurimman osan lenkistä vapaana, osan kuonopannassa vierellä ja ihan vähän kokeiltiin vetämistäkin. Ai kun kelkkailu olikin kivaa! Ja raskasta, ei se silloin 15 vuotta sitten viimeksi näin raskaalta tuntunut . Humppa oli vähän ihmeissään ohjaajan muuttuneesta liikkumismuodosta, mutta aika nopsaan tottui kelkkaan. Pysähdyttiin lopuksi tyhjään koirapuistoon ja siitä kotiin, huomataksemme että kotiavaimet ei olleetkaan enää taskussa. Muistin tarkistaneeni lähtiessä, että avaimet oli mukana, joten ei muuta kuin kelkka parkkiin oven eteen ja samaa lenkkiä kiertämään, jospa vielä löytyisivät jostain. Onneksi avaimet lojuivat kauniisti koirapuiston edessä keskellä tietä, eli siinä missä viimeisen kerran kaivoin kuonopannan taskusta. Aikamoinen sattuma ettei satanut lunta, ettei kukaan ollut astunut avainten päälle, eikä korjannut niitä mukaansa... Joskus on tuuriakin.

Tarkoitus olisi jatkaa potkukelkkailua, ja tehdä sekä ravilenkkejä että kaivaa 2 vuotta sitten hankitut vetovehkeet kaapista ja pistää Humppa vetämään. Eli fifty-sixty; rasitusta Humpan ja ohjaajan pakaroille . Varsin tervehenkinen harrastus, sanoisi äiti!!

Huomenna Humppa menee silmäpeilaukseen ja gonioskopiaan, ja viikonlopuksi pääsee Jarmolle Kallioon hoitoon kun minä lähden ystävän häihin. Saas nähdä mitä Humppa tykkää keskustaelämästä, pitäisköhän antaa auton sijaan kuitenkin tuo potkukelkka lainaan...