Käytiin Heinin, Leevin ja Aatoksen kanssa treenaamassa Purina-areenan lähellä parkkiksella.

Humppa paikkamakuuseen ja Aatos tuli kentälle tekemään. Ja miten kävi, Humpalla paloi käämi ja sinne säntäsi ja selätti Aatoksen pöpelikköön. Voi voi voi voi!! Humppa takas autoon viilentymään. Onneksi ei Aatokselle tainnut paljon traumoja jäädä, tuskin ehti edes huomata mikä sen päälle oikein tuli ;)

Toisella kierroksella otin ensin Humpalle seuraamista, luoksetuloa ja muutaman jäävän, sitten paikkamakuuseen ja Leevi kentälle. Nyt pysyi, vaikka selvästi kyllä mieli teki lähteä. Kävin aika tiheään palkkaamassa enkä ottanut pitkää välimatkaa.

Jotenkin Humppa oli ihan ihme tilassa taas kun mentiin kentälle, Ilon vierailusta toipuminen on edelleen kesken ja väsyneenä Humppa on tommonen, terävämpi ja keskittymiskyky selvästi kärsii. Täytyy antaa pojan levätä kunnolla ja vaan lenkkeillä muutama päivä. Motivaatiota Humppa tarvisi kyllä lisää, kun kaikki muu yleensä kiinnostaa enemmän kuin tokoilu. Talven aikana ajattelin pitää kunnon motivaatiokuurin; muutamat lyhyet treenit viikkoon ja niistä megapalkkaa, ja yritetään nyt hakea niitä onnistumisia.