Menetin täysin hermoni Humppaan hihnalenkillä, kuonopannassakin näköjään voi vetää jos hallitsee tekniikan, ja joka ikistä vastaantulevaa koiraa piti taas kytätä ja vaania. Aargh. Antakee mulle aikakone ja koiralle muutama vuosi ikää lisää, nyt!

Kuitenkin, koska tarkoitus oli mennä lenkillä myös treenaamaan, otettiin sitten rauha-teemalla lyhyet treenit, koitin pitää vireen matalana ja jätettiin vauhtiliikkeet toiseen kertaan.

Kentällä koira sentään pelitti vaikka arkiasiat onkin päässeet unohtumaan. Esitti oikein mallikasta seuraamista, otettiin pitempää pätkää käännöksineen ja erikseen täyskäännöksiä. Käännökset vaatii vielä varmuutta, oli aika vaihtelevan laatuista. Vasemmalle käännöksissä haluaisi hypähtää, oikealle menee paremmin mutta välillä jää väljäksi. Täytyis itse treenata kunnolla tekemään ne aina samalla tavalla, niin koirakin saattais oppia jotain.

Luoksetuloa Humppa sitten tarjosi vaihteeksi eteen. Joko se nyt kyllästyi siihen sivulle tuloon?? Ihan kahvilla oli koko koira, pari ok toistoa ja se siitä.

Jäävät molemmat kertaalleen, hitaanlaiset oli mutta teki ne kuitenkin.

Loppuviikko taidetaan löysäillä tokon suhteen, tehään jotain hauskempaa ja aletaan sit ens viikolla raataa kunnolla.