No nyt toimii, sekä kone että netti! Kyllä kelpaa.

Me ollaan treenattu tokoa, vaihteeksi ihan ahkerasti.

Tilannekatsausta avoimen liikkeisiin:

Paikkamakuu. Ei olla treenattu, koska meillä ei ole treeniseuraa :(. Kerranhan kävi niin, että jätin koiran kentälle ja menin piiloon, ja kun tulin piilosta, pikkutyttö hiippaili Humppaa kohti. Ollaan treenattu piiloa niin vähän, että tarvittais ehdottomasti apusilmät.

Seuraaminen. Tätähän alettiin tehdä käytännössä alusta. Nyt ollaan siinä pisteessä, että hinkataan 1-5 askelen pätkiä. Perusasennon uusi paikka alkaa hahmottua, Humppa on yleensä liian edessä, mutta korjaa nopeasti paikan. Mulle on luvattu, että se jossain vaiheessa tajuaa että on helpompaa olla koko ajan oikeassa paikassa kuin korjailla, sitä odotellessa...

Liikkeestä maahanmeno. Humppamaisen hidas, mutta varma.

Luoksetulo. Stoppia tehdään edelleen lelua heittämällä. Harmittaa niin paljon, kun tää oli jo oikein hyvällä mallilla, mutta sitten ahnehdin ja Humppa oppi hiipimään. Eikun alusta...

Liikkeestä seisominen. Ollaan treenattu taaksekävelyä paljon, mutta silti helposti steppailee kun liikettä tehdään kokonaisena. Eiköhän se jossain vaiheessa kaaliin uppoa, että ne tohvelit tulee pitää paikallaan.

Nouto. AAAARGH. Pitoharjoitukset ei lähde yhtään, kapula on kiva kun se lentää, ja silloin saalistetaan ihan kunnolla. Kapula suussa ei voi tulla sivulle, tietenkään. Sivulla odotus sentään sujuu, muttamutta... Ammattiapua tarvitaan, kipeästi.

Kaket. Ollaan hinkattu paljon varmuutta ekaan nousuun. Palkan vaihtelu edestä ja takaa on auttanut tosi paljon, välillä pientä ennakointia mutta muuten ihan hyvällä mallilla.

Hyppy. Ei olla päästy treenaamaan esteellä, mutta muuten ollaan tehty kauempana istumisia. Vähän hakee vielä, mutta eiköhän se siitä.

Paljon on siis vielä matkaa koekuntoon... Mutta silti pidän itsepintaisesti tavoitteena oman seuran koetta toukokuussa. Koekokemusta kun kuitenkin tarvitaan, niin otetaan vaikka sitten suosiolla nollat niistä liikkeistä mitä ei osata. Ja toukokuuhun on vielä aikaa!

Treenipäiväkirja on vihdoin käytössä, ja on auttanut ihan älyttömästi. Suunnittelen sinne aina viikon treenit, ja hahmottelen seuraavia sekä laitan muistiinpanoja toimivista ja ei-toimivista jutuista. Nyt jo huomaa miten paljon aiemmin olen toistanut itseäni treeneissä, siinä kun ne on päiväkirjassa vierekkäin niin on pakko vaihdella. Nouto, kaket ja seuraaminen on nyt tehotreenissä, niiden lisäksi sitten vaihdellaan muita liikkeitä. Lisäksi tehdään välillä ylempien luokkien hassutteluja ja tavoitteena olis myös vetää kerta viikkoon koeluontoinen treeni, ei tietenkään kaikilla liikkeillä mutta 2-4 kerrallaan. Katsotaan miten meidän käy ;).