Käytiin taas kävellen Ylistöllä Remmin näyttelytreeneissä. Ravaaminen ihan jees sen jälkeen, kun Humppa tajusi mitä ollaan tekemässä. Seisomisessa vielä kovin mässyttää namia, mutta pikkuhiljaa sitä saadaan pidettyä kauempana kuonosta. Kopelointi oli vähän hankalaa kun kopeloitsijana oli tuttu maalimies viime syksyn hakutreeneistä, mutta parin yrityksen jälkeen sekin meni hienosti. Rinolle ja Väinölle piti vielä vähän ohituksissa puhista.

Ihana keväinen sää, Rantaraitilla oli paljon väkeä liikkeellä. Nähtiin rullaluistelijoitakin, joita piti viime kesänä kovasti paimentaa. Nyt meni paljon paremmin, paria ekaa vähän tuijotettiin mutta sen jälkeen ok. Hihnakävely on Humpalla parantunut hurjasti, toki siitä vielä välillä pitää muistuttaa, mutta hihnalenkeistä ei tarvi enää niin kauheeta stressiä repiä. Ja ihanaa, joka lenkin jälkeen ei tarvi käydä enää tassupyykillä, kun keli on kuivunut.

Meillä levisi auto, jännityksellä odotetaan saadaanko se viikonlopuksi huollosta takas. Jos ei niin matkaamme näyttelyyn apostolin kyydillä...