Lepakkovuorolle TT-halliin.

TAAS kerran ei MITÄÄN suunnitelmaa ja sitä se sitten taas vähän oli, epämääräistä heilumista, palkkauksessa ei päätä eikä häntää.

Riikka-tuomarin luoksepäästävyys, ensin ihan vaan normaalisti ja sitten niin, että Riikka meni vähän matkan päässä Humpasta kyykkyyn. Kesti kyllä palkan kanssa. Tätä pitää treenata ennen seuraavaa koetta, kun tuomarit näemmä tykkäävät kyykkäillä Humpan luona ;)

Seuraamista lelulla. Vähän lapasesta lähtee, ihme pomppimista ja ihan yli-innokasta muutenkin. Muutama ihan jees pätkä, ja kontaktista tänään extra-pisteitä. Humppa on ollut kontaktikuurilla, ja se ilmeisesti alkaa näkyä.

Liikkeistä jääviä lelulla, maahanmeno ok mutta seisominen tosi hidas. Tähän sain vähän uusia neuvoja, täytyy miettiä miten tästä sais täpäkämmän. Eilen tehtiin lumipalloilla ja saatiin oikein hyviä suorituksia, joten palkkauksesta on kiinni.

Loppuun tehtiin muutaman liikkeen sarjoja; lyhyt seuruu - luoksetulo, sekä maahanmeno -luoksetulo. Myös nämä pitäisi pitää ohjelmassa, ettei palkattomuus tule kokeissa täytenä yllärinä. Muutenkin mun palkkaus ja treenaus ylipäätään on kauhean kaavamaista, tähän varmaan auttaisi tosi tarkka etukäteissuunnittelu... Keväämmällä onneksi päästään taas ohjaukseen, jospa sieltä tulisi uusia ideoita.