Meidän konkkaronkka on palannut kotiin ja tänään olin jo töissäkin. Oli mukavaa sukuloida ja käydä Lapissa lumisissa maisemissa. Nyt on nähty joulupukin porot ja Hotelli Posion joulupäivän kekkerit...

Matkasimme siis ensin Kokkolaan, jossa vietimme viikonlopun. Viimeiset jouluostokset kaupungilla ja Humpan kanssa vähän tokoa takapihalla. Eipä jaksa kaveri (eikä emäntä) oikein keskittyä kun on kamalasti kaikkea kivaa ympärillä. Kerrankin oli kuitenkin kamera paikalla, tässä Humpan taidonnäyte seuraamisessa:

1162675.jpg
Huomatkaa ohjaajan käden paikka, tuota täytyisi oikeasti alkaa treenata. Ei vaan meinaa kärsivällisyys riittää siihen, että yrittäisin siirtää kättä pikkuhiljaa kauemmaksi, vaan kaiken pitäisi tapahtua heti! Täytynee tehdä vähän kuivaharjoituksia ilman koiraa...

Sunnuntaina ajelimme sitten Oulun kautta Paloperälle. Oli oikein tunnelmallista kun oli lunta ja talvista. Kävin joulupäivänä vähän pellolla heilumassa kameran kanssa, oli vaan kovin hämärää, eikä meinannut kameran valotus oikein riittää kun en kuitenkaan halunnut pilata kuvia salamalla.
Humppa nautti menosta täysin siemauksin, veti hurjia spurtteja pitkin peltoa ja jahtasi mun kenkiä.

1162684.jpg

Humppa hurmasi kaikki ketä tavattiin, kävi mun vanhempien sängyssä peuhaamassa, repi Jarmon kotona kuusesta koristeita ja söi Jarmon mummolassa pullaa :) Ja tulihan niitä lahjojakin, kun on kerran noin kiltti koira:

1162676.jpg

Paketista paljastui joulupukki-narulelu, joka oli parin päivän kuluttua silppuna olohuoneen matolla.

Nyt täytyisi alkaa miettiä taas treenejä, koirakoulusta on paljon läksyjä, jospa ne vaikka nyt kerrankin opettelisi kunnolla.