Motivaatio-ongelmista huolimatta olemme selviytyneet eilen ja tänään treenailemaan. Humpalla on tällä hetkellä aika hällä väliä -asenne koko hommaan, joten yritetään treenailla perusjuttuja ja pitää treenit lyhyenä, ihan oman ja koiran treeni-innon säilyttämiseksi.
Seuraaminen toimii edelleen kivasti, nyt on namikättä siirrelty jo urakalla kauemmas ja silti toimii. Jipii! Kontaktiharjoituksiin on panostettu koska keskittyminen on kadoksissa. Kontakti toimii ihan mukavasti mutta häiriöherkkyys on selvästi lisääntynyt, joka ainoa ohiajava auto aiheuttaa kontaktin katkeamisen, puhumattakaan jalankulkijoista tai pyöräilijöistä. Olen yrittänyt palkata tiheästi ja olla vaatimatta liikaa, kontaktiharjoituksia pitäisi tehdä myös tosi paljon sisällä. En uskalla kovin paljon vielä lisätä häiriötä.
Luoksetulo on kanssa niitä harvoja liikkeitä jotka toimii, se onkin ollut Humpan lempiliike pitkän aikaa. Siinä olen kiinnittänyt nyt huomiota suoraan asentoon ja palkannut vain ja ainoastaan siitä.
Perusasentotreenit ovat myös ohjelmassa, siinä menestys on vähän vaihtelevaa. Useimmiten istuu hienosti ja suorassa, mutta välillä sitten tarjoaa ihan mitä sattuu mutkalla-asentoja.

Mitään uusia juttuja en ehkä uskalla ihan lähiaikoina edes kokeilla, tuntuu sen verran kiinnostavan kaikki muu. Odotellaan jospa tämä teini-ikä tästä muutaman vuoden sisään rauhottuisi... huoh.