Hurjan kuuma! Käytiin Hannan ja tyttöjen kanssa Laajavuoressa lenkillä. Humppa oli oikein herrasmiesmäinen, eikä ahdistellut Nastjaa juuri lainkaan! Hyvät leikit oli, ja muutenkin tosi kiva lenkki. Hannalla oli kamera mukana, muutamat kuvat saatiin otettua kunnes kamera tömpsähti päin Laajavuorta ja objektiivi jäi jumiin.

Humpalla ja Nassella on kivaa

Kuuma on...

Tokotreenaus on ihan jumissa, ollaan yritetty noutoja rakentaa pitoharjoituksilla (sekä puinen, metalli että tunnari) ja tämä on tuhonnut motivaation ja suhteen tyystin. Olen pakottanut Humpan treenaamaan ihan liian vaikeissa olosuhteissa, ja treenit päättyy yleensä siihen että koira menee autoon jäähylle ja Hanskun pää kuumenee. Nyt on siis loppukin into lajia kohtaan tapettu, eikä auta kuin alkaa rakentaa motivaatiota kokonaan uudestaan. Koesuunnitelmat on haudattu pitkäksi, pitkäksi aikaa... Yhdellä lenkillä kokeiltiin oman tunnaripulikan etsimistä heinikosta, siitä Humppa tykkäsi kovasti! Sitä voidaan jatkaa lenkkien yhteydessä, kentällä tulee seuraavat treenit olemaan pelkkää leikkimistä.

Muuttohommat etenee, jotain on saatu jo pakattuakin. Humppa on ihan ihmeissään, mitä tapahtuu, miksi koti pakataan laatikoihin, ja huseeraa tiellä koko ajan. Maanantaina tulee potentiaalisia vuokralaisia kämppää katsomaan, joten loppu-viikonlopulle on tiedossa siivousta. Helsingistä on kämppä löytynyt Oulunkylästä, tosin ei ole sopimuksia allekirjoitettu vielä, mutta eiköhän se selvä ole. Ihan mukava vuokrakaksio 3-kerroksisen talon 1.kerroksesta. Työpaikka enää uupuu...

Humppa posettaa Laajavuoren huipulla. Näitä maisemia tulee kyllä ikävä!!

 

Hanna on velho, kuvat tuli ulos ja lisätty!