Vihdoin on meidänkin aika siirtyä nykyaikaan ja aloittaa kuulumisten jakelu verkossa. Kotisivujen teko on ollut pitkään työn alla, mutta koska it-taitoni ovat surkeaakin surkeammat, aloitetaan tästä. Katsellaan niitä sivuja sitten joskus...

Humppa on siis nyt 8kk ja rapiat bordercolliepoika, joka saapui vauhdittamaan elämäämme viime keväänä. Olemme aloittaneet harjoittelun tokossa, jäljessä ja haussa. Etenkin haku on meille tosi mieluista puuhaa, Humppa syttyi lajiin heti ja edistyy mallikkaasti. Treenaamme hakua Jyväskylän Remmin porukassa.
Tokoa olemme treenailleet pääsääntöisesti keskenämme, mutta jonkin verran myös Keski-Suomen Kennelkerhon ryhmissä. Tammikuussa aloitamme Koirataito Sm tokokurssin, ja tavoitteena olisi päästä kokeilemaan kykyjämme alokasluokassa ensi kesänä.

Tänään alkoi syysloma! Tarkoittaa meidän osalta sitä, että tiistaina suunnataan Helsinkiin Musen keikalle jäähalliin ja sieltä loppuviikoksi Paloperälle Jarmon kotiin. Huh mitä ajamista, ja talvirenkaat täytyy vaihtaa alle. Mutta maalle pääsy tekee hyvää niin Humpan kuin ihmisten mielille!