Remmin vuorolla taasen. Paikalla tänään ihan kivasti porukkaa. Humppa vietti mun 9h työpäivän yksinään, tulin kotiin, pakkasin kamat ja lähdettiin saman tien. Huh, olipa sillä virtaa :)

Keskittymiskyky oli vähän kateissa tänään, ainakin koiralta. Saattoipa olla myös ohjaajalta. Innolla Humppa oli mukana, mutta kuikuili muita koiria ja sähelsi omiaan.

Positiivista:
- seuraamiset. Kontakti on nyt alkanut löytyä, ja oikea, innokas ilme tekemiseen. Lelu kainalossa -palkkaus on hyvä, sitä lisää.
- luoksetulon asento, on suoristunut huimasti. Tehtiin edelleen tosi lyhyeltä matkalta.

-paikkamakuu (tämä tässä välissä koska ei ollut ihan niin positiivinen). Rivissä, 4 koiraa. Aika yhteensä n. 2min. Ensin oli levoton, tai oikeestaan koko ajan oli aika levoton. Alkuun kuikuili ja vaihteli lonkkaa, laittoi päätä maahan ja taas ylös. Sitten löytyi kontakti ja piti sitä tiukasti. Tästä innostuneena kävin palkkaamassa. Toisella jätöllä lähtikin perään... Pistin takas ja otin vielä lyhyen pätkän lyhyellä välimatkalla.

Parannettavaa:
- no se paikkamakuu. Pitäis saada koiralta kierrokset ehdottomasti alemmas.
- häiriötreeniä!! Nyt oli jotenkin tosi herkkänä häiriölle.
- Istumassa odottaminen edelleen paha. Enää ei painu maahan vaan lähtee perään.

Jatkossa:
- istumistreeniä, paljon. Tämä toimii kahdestaan jo paremmin, mutta pitää vielä varmistaa että toimisi häiriössäkin.
- paikkamakuuseen rauhaa
- jättöliikkeet. Seisominen ihan fiasko, pysähtyy kyllä lopulta, hirmuisen teputtelun jälkeen. Maahanmeno myös h-i-d-a-s.

Jotenkin ei ollut tänään fiilistä eikä kunnon suunnitelmaa, voi olla että sekin näkyi koirassa. Tätä se vaan on kun työt haittaa harrastuksia...