Kaatosateessa Killerillä. Uskomatonta, että jos päivästä tunnin verran sataa vettä kuin rännistä, se tapahtuu just kun meillä on treenit...

Nyt siis eka kertaa Jatko1-ryhmässä. Laiskotti ja väsytti eikä olis yhtään huvittanut työpäivän jälkeen lähteä minnekään, mutta kyllä kannatti, kivaa oli!!

Ensin muuria matalana, helppo homma. Humppa tosin taisi tehdä pari ylimääräistäkin muurin ylitystä, hyppäsi aina mennen tullen siitä kulkiessaan mun luota namitädin luokse.

Sitten kepeille. Ekaa väliä molemmilta puolilta ohjaten. Ihan yllättävän hyvä, aluksi vähän haki ja törmäili keppeihin mutta sitten alkoi luistaa. Ens kerralla vois jo kokeilla useammalla kepillä.

Pituus oli unohtunut pahemman kerran, Humpasta oli ihan ok vain kävellä sen yli. Otettiin sitten kutsuna ja alkoi luistaa.

Sitten "ratoja", ensin kaksi aitaa ja harjoiteltiin takaakiertoa. Olin tosi tyytyväinen, kunhan sain omat huitomiset kuriin niin alkoi sujua.
Ja sitten vielä A ja putki peräkkäin. Ensin pelkkää A:ta pari kertaa, laitoin vielä namin ylösmenokontaktille ja palkkailin alastulolla. Putkeen meno ihan mahtava, ei kerrassaan mitään ongelmaa ja Humppa seurasi tarkasti ohjausta. Viimeisellä kerralla laitettiin vähän mutkaa putken päähän, jolloin juoksi ensin ohi mutta kutsuin takas ja ohjasin paremmin niin sinne sujahti.

Uusi kouluttaja oli oikein miellyttävä tuttavuus, antoi paljon palautetta ohjauksesta ja sitä me tosissaan tarvitaan, kun Humppa on niin tarkka lukemaan mun vartalon liikkeitä. Huippumukavat treenit!!