Tultiin mökiltä, heitettiin Jarmo kotiin ja suoraan Laajavuoreen Riikan ja japsi Tuiken kanssa. Otettiin koeluontoinen treeni, tosin palkkailin liikkeiden välillä.

Paikkamakuu; seurana Tuike ja karjakoiranarttu. Pysyi maassa mutta edelleen levoton. Pää pyörii ympäri ämpäri ja vaihtelee lonkkaa.

Tässä välissä Tuike teki AVOn liikkeet ja Humppa odotteli autossa. Kytkettynä seuraaminen jätettiin väliin.

Luoksepäästävyys; istui rauhallisesti sivulla. Oikein hyvä.

Seuraaminen vapaana; olin tosi tyytyväinen. Aika lyhyt kaavio, mutta kaikki käännökset ja juoksupätkä. Kerran jäi haistelemaan jotain ja jouduin ärähtämään, mutta muuten aika kivaa seuraamista ja kontakti on parempi kuin aikoihin, toki vielä välillä tipahtelee. Puskemista on taas vähän, mutta muuten oikein kiva. Omaa liikkumista pitää harjoitella, nyt töksäytän pysähtymiset niin että perusasento menee liian eteen.

Liikkeestä maahanmeno; maahan vasta toisella käskyllä, muuten ok.

Luoksetulo; tuli hyvällä vauhdilla, eteenistuminen vasemmalle vino. Hyvä siirtyminen perusasentoon.

Liikkeestä seisominen; tarvii käsiavun, ja silti aikamoista tepsuttelua käskyn jälkeen. Kun kerran pysähtyy, pysyy kyllä hyvin.

Hyppyäkään ei tehty, kun ei ollut estettä.
Kaikenkaikkiaan ihan jees, koirassa näkyi viikonlopun mökkeily, ajatus vähän katkeili. Lisäksi palkattomuus näkyi, perusasennoissa ei meinannut istua ja liikkeiden välillä haihatteli minne milloinkin. Kuitenkin kaikki liikkeet on jotenkuten hanskassa, mutta varmuutta ja häiriötreeniä tarvitaan vielä paljon.

Ensi viikolla ohjelmaan:
paikkamakuuseen rauhaa sekä kontakti paremmaksi
liikkeestä jääviin varmuutta ja nopeutta
lisäksi muutamaa liikettä peräkkäin ja niiden jälkeen megapalkka