Lähiparkkiksella korjaamassa eilisen haavoja :). Ja kuten aina, kyllä se kotona osaa...

Ensin seuraamista namilla, upea, paitsi että namit oli huonoja ja irtosi aina rouskuttelemaan namia.

Siitä liikkeestä seisomiseen, toimii mutta vaatii edelleen käsimerkin. Tosin ihan pieni huitaisu riittää.

Sitten eilisen mörkö, paikkamakuu. Puhelin jäi kotiin joten ajat ovat arvioita, 1min n. 15m etäisyydellä, hiukan pälyili mutta ei aikomustakaan nousta. Kävin palkkaamassa maahan ja siitä suoraan 2min n. 7m etäisyydellä, ja vielä perään 30sek taas 15m etäisyydellä. Häiriöksi kuului sopivasti koiran haukkua, auton ääniä yms. Vilkuilee kyllä äänten suuntaan, mutta nyt pysyi hermo ja makasi aika rauhallisesti. Jes!

Sitten temppuiltiin kosketusalustan kanssa, eka kertaa ulkona. Humppa on hoksannut idean, mutta nyt meinasi välillä saada hiirimatto kyytiä... Lisäksi pidemmällä välimatkalla ei tajua mitä tehdä.

Siitä liikkeestä maahanmenoon, eri vauhdeista. Ensin hitaasta pari toistoa, toimii hienosti. Nopeutin liian nopeasti, eli seuraava häneksi, mutta sitten toimi hyvin.

Sitten "noutokapulan" eli pehmeän teippihärvelin pitoa. Tässä Humpalla ei kestä hermo yhtään, ellei palkkaa ala tippua niin kapula tippuu. Palkkailin sitten ihan tositosi lyhyestä ajasta.

Sit vähän istumassa odotuksia, lyhyitä aikoja eri etäisyyksillä. Kerran meinasi lähteä mukaan mutta muuten pysyi rauhassa.

Loppuun luoksetulon loppuasentoa ja perusasentoja, hieno.

Hyvin jaksoi poika pitkän treenin. Nyt sitä häiriötä sitten vähitellen, tai jos mennään yhtä kovaan häiriöön kuin eilen, niin ihan perusasioita. Antakaa nyt jo ohjaajalle suitset!!