Aholaidassa Remmin vuorolla, paikalla tällä kertaa vain minä ja Humppa :)
Saatiinpa hyvä treeni kun ei ollut muita kentällä häiriköimässä... Yleisesti keskittyminen on parantunut vähän, mutta edelleen liikkeitten välillä yhteys katkeilee ja koira painelee tekemään omiaan. Ja välillä kesken liikkeenkin, lähinnä seuraamisesta.

Seuraamista namin kanssa, eli palkkasin aina, kun koira on oikeassa paikassa ja kontaktissa. Lopuksi aina lelu takaviistoon vasemmalle, jolla yritän nyt kitkeä nojailua ja puskemista pois. Tuntui toimivan joten kuten, tuo nojaaminen ehkä liittyy liian korkeaan vireeseen (?). Tämän kanssa pitäis tehdä vielä vaan lyhyttä ja tarkkaa treeniä, ja itse pitää olla kärppänä palkkauksen kanssa.

Ihan lyhyt paikkamakuu, kävin välillä palkkailemassa. Pysyy hyvin ja nyt ei ollut edes lonkalla.

Liikkeestä maahanmenossa liike tapahtuu aika paljon käskyn jälkeen, ja joudun antamaan vartaloavun. Sama juttu seisomisen kanssa.

Luoksetulo vauhdikas ja tuli istumaan eteen, mutta valitettavasti vinoon. Humppa istuu usein pylly musta katsottuna vasemmalle vinossa. Yhdellä huomautuksella kyllä korjaa. Tätä vois tehdä enemmän ilman välimatkaa.

Hyppyä täydessä korkeudessa, ei sitten niin mitään ongelmaa. Seisomisen suorittaa aika kaukana sivulla esteestä, mutta paikalla ei alokasluokassa taida olla väliä?

Lopuksi noutokapulan kanssa riekkumista. Noutoa on viime aikoina tehty paljon lelulla ja siihen on tullut ihan uutta intoa. Huippua!