Huoh. Pakko oli taas lähteä taistelemaan väkisin, vaikka itsellä oli hermo kireällä jo valmiiksi ja tiedän et koira oli väsy ja tarvisi lepopäivän.

Ensin paikkamakuu kahden tutun koiran kanssa, Humppa keskellä. Pysyi hyvin, kunnes n. 1,5min kohdalla alkoi haistella, haisteli, haisteli, haisteli ja nousi lopulta seisomaan. Kävin laittamassa takas mutta jatkoi haistelua. Paikkamakuusta kun lähdettiin meni koira suoraan kakalle... Koskahan sitä oppisi muistamaan käyttää koiransa tarpeillaan ennen treenejä.

Sitten treenailtiin toisessa päässä kenttää melko kaukana toisista koirakoista. Lähinnä seuraamista, joka meni pääasiassa ihan ok, mutta ihan ykskaks Humppa paineli haistelemaan pusikoita. Monta kertaa. Tuli kyllä aina (no, yleensä) kutsusta takas ja teki taas hyvin, mutta sitten taas tuli joku ihana tuoksu. Voi elämä että lähtee järki.

Pistin koiran autoon ja otin vielä hetken päästä ulos, vire oli parempi, mutta nyt joku naksutteli meidän takana ja Humppa veti vähän kierroksia. Ei jaksanut enää seurata, perusasentoa otti kyllä hyvin.

Huomenna me ei tehä mittään, lööbataan vaan :)