Yritettiin viettää kaupunkijuhannus, mutta ei onnistunut :). Mitään suunnitelmia ei ollut, mutta mukava juhannus tästä tuli! Kameraa ei ollut mukana missään...

Aattona käytiin retkeilemässä Haapasaaren luontopolulla. Ihan mukava 3km reitti, Humppa pääsi uimaan monta kertaa matkan varrella, eikä kanssa-ulkoilijoita näkynyt mailla, ei halmeilla. Kaupunki oli koko viikonlopun kovin hiljainen, hyvin olisi voinut koiraa vapaana lenkittää tässä keskusta-alueellakin. Aattoiltaa vietettiin kaverin luona, Humppa oli kotimiehenä.

Juhannuspäivänä lorvittiin kotona, kunnes illansuussa tuli kutsu kaverin mökille Uuraisille. Mökkireissu kyllä pelasti juhannuksen, ei se vaan suomalaiselle sovi kökkiä kerrostalossa kesän parhaana viikonloppuna! Humpalle tuo Uuraisten mökki on tuttu paikka, ja se tuunasi itsensä ekan puolen tunnin aikana mökkikuntoon käymällä ensin uimassa ja sen jälkeen kaivamassa kukkapenkkiä. Sitten olikin hyvä hyppiä ihmisten vaaleita vaatteita vasten :D. Kovasti Humppa on nyt uinut, aina kun tilaisuus vaan tulee, se suuntaa ulapalle lumpeita tms. noutamaan. Iho-ongelmia odotellessa... Tänään harjailin taas housukarvat ojennukseen, ja jonkin verran karvaa lähteekin. Mutta ei ollenkaan paljoa, en tiedä koska tuo meinaa kesäturkin hankkia. Takapäässä pohjavilla on Humpalla ihan älyttömän tiivis, hyvä että kammalla pääsee ihoon saakka. Eli ei ihme että sinne kosteutta jää, hot spotteja aiheuttamaan. Toivotaan että tuosta harjaamisesta olis nyt apua. Sit kun lopetetaan näyttelyura joskus, vedän kyllä housut sortsi-malliin.

Tänään aloitettiin myös korvakarvojen tuunaus, kun kesän ainut näyttelyreissu häämöttää parin viikon päässä. Aika luonnonlapsi-kunnossa on Humpan kuontalo, eli työmaata riittää... Tammikuun jälkeen en ole turkille tehnyt muita siistimisoperaatioita kuin tassukarvat kynin lumiaikaan. Humpan turkki on onneksi tosi ihanan helppo, takkuja siinä ei ole ollut vielä ikinä, eikä koiraa ole koko sen elinikänä edes pesty kokonaan Yllättynyt.

Treenit on olleet kovin vähissä viime aikoina ja ne vähätkin on jääneet kirjaamatta blogiin. Ensi viikolla olis varmaan syytä ryhdistäytyä, kun ne SM-kisat uhkaavasti lähestyy... Hakumetsäänkin päästään ens viikolla, jos hyvin käy niin kaksi kertaa!

Töitä olis vielä pari viikkoa jäljellä, jonka jälkeen kahden viikon loma.