Olihan päivä, matkaan lähdettiin aamulla kolmen jälkeen, takas kotona klo 22 aikaan illalla. Mitäpä sitä ei koiraharrastuksen eteen uhraisi. Kunniamaininta Jarmolle, joka oli kuskina! Ei tullut valituksen sanaa koko päivänä!!

Ja sitten, Humppa vetäisi aikamoisen potin tänään. Paula Heikkinen-Lehkosen tuomaroimana tulos ERI, NUK1, PU1, SERT, CACIB, VSP. Meidän pieni mies!

Suurkiitos Telkkälän Saanalle Humpan esittämisestä. Kyllä sen näkee kun sen osaa, Saanan handlaus on kyllä tosi ammattimaista!

Laitan nyt vielä arvostelun tähän, josko huomenna jaksaisi sen näpytellä sivuille.

" Hyvä koko ja mittasuhteet. Erinomainen luusto. Hieman pyöreä kallo. Tummat silmät. Hyvät korvat. Hyvät raajojen kulmaukset. Vetävät liikkeet. Erittäin hyvä karva. Runko kaipaa vielä hieman lisää syvyyttä ja tilavuutta. Iloinen ja ystävällinen käytös. Häntä pysyy hyvin alhaalla."

Handlauksen tasosta jotain kertoo se, että jokikisessä aikaisemmassa arvostelussa hännän korkeasta kannosta on huomautettu, ja nyt erikseen mainittiin hyvä hännän kanto. Lisäksi tuomari oli Saanalle kehunut Humpan liikkeitä, eikä mitään mainintaa takaliikkeiden ahtaudesta. Mitä tästä voimme päätellä, Humpan häntä on niin iso ja komea, että alhaalla ollessaan se peittää takaliikkeetkin Silmänisku.

Isot onnittelut myös kesämekossa esiintyneelle ROP-Ruskalle, ROP-VET isoäiti Nastalle ja ihqulle PN4 Retkulle, sekä kiitos Katjalle Humpan karvoista huolehtimisesta sekä Miialle porukoineen seurasta pitkän päivän ajan!