Niin se kesäloma mennä vilahti, ja tänään alkoi työt. Hyvin olin saanut kyllä nollattua, jopa niinkin hyvin, että pääsi työpaikan ovikoodi unohtumaan loman aikana :)

Viikonloppu vietettiin Kuusamon maisemissa, lauantaina juhlittiin häitä, mutta ei toki omia. Ford-parka oli taas kovilla, kun ajeltiin Kuusamoon ja takaisin auto täynnä bändikamoja. Hyvin se vaan kesti!
Bändikamojen takia Humppa matkusti koko matkan pelkääjän jalkatilassa, eikä malttanut nukkua yhtään autossa vaan istua napotti koko matkan mennen tullen.

Kuusamossa kaveriksi löytyi kaksi pystykorvaneitosta, joiden kanssa Humppa viiletti pitkin pihamaata. Matkalla Humppa oppi myös karkaamaan (kerran Pipsa-pystykorvan ja kerran Jarmon perään) sekä avaamaan mökin oven itse. Muuten se käyttäytyi oikein mainiosti, vaikka joutuikin yöpymään "bändikämpässä". Humppa on siitä helppo, että se on tyytyväinen siellä missä sen lauma on, ja asettuu taloksi paikkaan kuin paikkaan kun vain omat ihmiset ovat paikalla.
Vieraita ihmisiä kohtaan Humppa on muuttunut selvästi välinpitämättömämmäksi, pentuaikojen "rakastan kaikkia ja kaikki rakastaa mua" -asenne on hävinnyt.

Nyt alkaa siis paluu arkeen, tänään suunnataan vielä agikentälle.