Lauantaita varten kokoonnuttiin Eevan ja Rinon sekä Ellun ja Väinön kanssa juoksemaan ympyrää. Mukana myös Jaana ja Neo, joten ravitreenin jälkeen saatiin tokotkin vielä aikaan.

Näyttelytreeni oli aikamoista ärinää ja purinaa, kun pojat ei tykänneet toistensa läsnäolosta. Etenkin Neo sai Humpassa ärinää aikaan, mutta loppua kohti meni paremmin. Pientä häntäongelmaa on juoksussa ja seisomisessa asento mitä sattuu, yleensä takajalat pitkällä "sakemanniasennossa". Noh, ehkä se ajan kanssa...

Tokoa liikkurin kanssa. Seuraamispätkä, ensin namit kädessä ja loppuun taskussa. Puskee ihan hulluna, se tuntuu nyt olevan korkean vireen ja palkattomien pätkien ongelma. Lisäksi käännöksiä pitää varmistaa, meinasi istua melkein joka käännöksessä. Etenkin täyskäännöksissä kyykkää. Kontakti oli nyt ok eikä tarvinnut muistutella. Intoa sen verran että välillä kiertyy mun eteen melkein poikittain.

Jäävät; maahanmeno ok mutta seisominen unohtunut. Tarvitsi käsimerkin ja oli sen jälkeenkin ihan TÄH?? -ilmeellä. Varmuutta tähän.

Ennen liikkeitä tehtiin paikkamakuu, Humppa makasi nokka kohti Väinön treeniä, namikuppi nenän edessä ja minäkin jäin aika lähelle. Oli taas levoton, mutta piti kontaktin aika hyvin. Loppuajasta piippasi ja oli vähän nousevan näköinen koko ajan. Mutta pysyi. Kestoa ehkä kolmisen minuuttia.

Humpalle tekee hyvää myös vain hengailla kentän reunalla kun muut treenaa. Neon treenatessa nuoret pojat piti aikamoista huutokonserttia, ja muutenkin Humppa on tosi kärsimätön jos ei itse pääse tekemään.