Käytiin Hiihtomaassa jälkeä ajamassa. Humpalle n. 50m jälki, tarkoitus oli tehdä pitempi mutta ohjaajan taito arvioida matkaa on niin surkea... Matkalle Natural Menua sinne tänne, yksi isompi välipalkka ja loppuun nakkirasia ja patukka. Jälki lähti pururadan reunasta risukon yli, sitten pusikon kautta ylös rinteeseen. Pientä mutkaa tein matkalle mutta vain yksi kulma.
Mokasin heti alussa ja unohdin jättää merkit matkalle ekan 15m verran, joka vielä oli se tihein osuus. Ei auttanut kuin luottaa koiraan...

Jälki vanheni n. 30min ja se näkyi koirassa. Annoin käskyn n. metrin ennen jäljen alkua, hyvin haki alun. Sitten mentiinkin semmoista haipakkaa että meinas emäntä olla hihnan kanssa solmulla puiden oksilla. Söi nameja sieltä täältä mutta ei tosiaankaan kaikkia. Välipalkkakin jäi ottamatta kun oli niin hyvä vauhti. Muutaman kerran ohjasin hihnalla takaisin jäljelle kun meinasi lähteä harhaan. Hyvin löysi kyllä koko jäljen ja seurasi tarkasti.Välillä kulkee vähän sivussa, mutta ajatus on selvästi oikea.
Ennen ei ole tuommoista kiirettä Humpalla ollut, täytyy tehdä siis vanhempia jälkiä niin ottaa tarkemmin. Ja namit voi tosiaan jättää pois pikkuhiljaa kokonaan.

Jäljen vanhetessa Jarmo askarteli meille kepit, nyt vaan ilmaisua treenaamaan...

Ollaan me viikolla muutakin tehty, pitkää lenkkiä ja pientä treeniä. On vaan ollut niin hoppua ettei jaksa kirjottaa.
Äsken trimmailin korvat ja tassut, huomenna pesu ja lauantaina ollaan sitten nätteinä. Huomenna alkaa myös agility!