Ja taas melkein suoraan töistä treeneihin. Sen verran kävin kotona, että vaihdoin vaatteet ja nappasin koiran mukaan, ja kun tulin takas, olinkin ollut 12h reissussa. Ei ole ongelmia mitä tehdä vapaa-ajalla...

Otettiin ihan lyhyt treeni, muutama toisto kutakin liikettä ja paljon palkkaa. Pääasiassa palkkasin nyt kontaktista ja tekemisestä. Humppaa kiinnosti bortsutytöt taas ihan mahdottomasti, etenkin Minja. Kentällä ei x-rotu Caron lisäksi ollut kuin bortsuja.

Seuraamista ihan lyhyttä pätkää ja paljon namia. Saatiin pari onnistunutts 2-3m pätkää ja jätettiin siihen. Tätä on ehkä hinkattu liikaa, kun siitä on tullut selvästi liike jota Humppa ei tee mielellään.

Maassaoloa taas sen verran että kammettiin kopin ovea auki, ja toinen lyhyt kaikkien koirien seilatessa ympärillä. Ekalla nousi kerran ja palautin. Toisella nousi koko ajan vaikka palkkasin tiheesti. Ihan liikaa häiriötä siis, kun koiria pyörii edessä ja takana. Humppa myös jotenkin häiriintyi kun jäin sen lähelle, on treenattu niin pitkään vain etäisyyttä.
Myös maahanmenoa treenattiin, ihan hitaasta kävelystä maahan ja heitin palkan sivulle. Edelleen hidas liike ja hidastuu vaan jos ottaa liikaa toistoja.

Seisomista yksi pysäytys, seisomisesta palkkaa ja lelupalkka taakse. Pysyi hyvin.

Luoksetulo oli tänään yllättävän hyvä. Ei otettu kuin puolen metrin matkalta, mutta nyt tuli hyvään asentoon ja tiivisti sitä itse. Tätä myös tarjosi itse kun näki namit mun kädessä.

Hyppyä, taas joutui välillä antamaan useamman käskyn tai käsiavun. Pitää mennä tosi lähelle estettä että tajuaa hypätä.

Humppa on nyt ihan sekaisin tytöistä ja tyttöjen hajuista, johtuiskohan siitä että meillä on naapurin koira juoksulla. Ehkä otetaan vähän aikaa häiriötreenit nyt niin, että palkkaan ihan kauheesti ja kontaktista aina palkkaa.

Treenien jälkeen suunnattiin vielä uimaan. Humppa haki keppiä järvestä ja heitti talviturkkinsa, ja siihen perään perinteiset "olen-käynyt-uimassa" -hepulit. Ihana se on kun viilettää pitkin metikköä menemään :)