Käytiin vakkaripaikassa treenailemassa. Parin päivän tauko on tehnyt molemmille hyvää, oli tosi mukavaa! Humppa teki taas innolla ja hyvällä kontaktilla, ja itseäni onnittelen ajoissa lopettamisesta. Pitäisi keksiä treeneille joku parempi paikka kuin tuo parkkikatos, se alkaa olla Humpalle niin helppo että se tekee siellä melkeimpä paremmin kuin sisällä. Lisäksi pitäis kokeilla erilaisia pohjia kuin aina sama sula asvaltti.

Humppa pysyi paikkamakuussa jo useamman minuutin. N. 3min pätkässä kerran nousi kun kuului joku äkillinen ääni, mutta meni heti käskystä takas ja pysyi hyvin loppuun. Jee.
Istuminen alkaa kestää jo etäisyyttä ja kestoa. Kontakti putoilee välillä, mutta palkkausta tihentämällä pysyy paremmin. Seisomassakin pysyi jo, etäisyyttä en viitsinyt kokeilla mutta kontakti pysyi hyvin vaikka harvensin palkkausta vähän. Putoaa vielä heti istumaan jos ei palkkaa ala tippua, mutta koko ajan pysyy pitempään ja pitempään.
Seuraaminen oli tänään vähän turhan vauhdikasta, edisti vähän ja oli selvästi liikaa kierroksia. Sössin itse vasemmalle käännökset niin että koira putoaa aina istumaan, tai sitten herkeää kontakti ja koira jatkaa suoraan. Muutenkin meidän tassut meinaa mennä solmulle.
Hyppyä otettiin myös pyörätelineen yli. Nyt irtosi hyvin ja hyppy aina käskystä.
Onse ihq kun sille päälle sattuu!

Kesäsuunnitelmia on tehty jo kovasti. Ilmoittauduttiin vielä Salmen tokokurssille, kun ei nuo liikkeet nyt "ihan" koekunnossa ole. Treenejä on kerran kuussa huhtikuulta elokuulle. Lisäksi lähdetään Remmin porukalla treeneihin, joita on näillä näkymin kerran viikossa.
Jatin agilityn alkeiskurssillekin pistin paperit menemään. Sitä varten käydään tekemässä hallittavuustesti ensi viikolla, mikäli päästään testistä läpi ja saadaan paikka kurssilta niin urkeaa myös Humpan agilityura.