Viime viikonloppu oli sen verran rankka, että tämän viikon alku onkin oltu saikulla. Humppa oli viikonloppuna Jarmon vanhempien hoteissa täällä kotona, ja oli kuulemma ollut oikein kiltti poika, mitä nyt vähän oravalle antoi kyytiä pihalla :D. Ensi viikonloppuna saa sitten viettää aikaa mun vanhempien kanssa, kun itse mennään kavereiden häihin.

Eilen ja tänään olen vetänyt nappia naamaan ja suunnannut treenikentälle, kun koirallakin meinaa pää levitä sisällä makoiluun.

Eilen Kaisa-Leenan, Toivon ja Vegan kanssa Paloheinään esineruutua ja tokoa treenaamaan. Esineruutua oltiin otettu viimeksi Kemijärvellä, ja luotto koiran taitoihin oli himpan verran liian suuri... K-L vei kaksi esinettä; nahkahanskan ja vihreän pehmolelun, näytti niitä Humpalle ja juoksi viemään. Nahkahanska tulikin suht helposti, mutta toinen oli hankala. Humppa etenee ruudussa kyllä koko ajan ihan pätevän näköisenä, mutta en usko että sillä on aavistustakaan mitä sen siellä pitäisi tehdä. Lopulta auttamalla löytyi. Viimeisenä vielä Ikean råtta ruutuun, ja se oli vaikea myös. Käytiin yhdessä katsomassa mutta ei meinannut löytyä siltikään. Nyt täytyy treenejä helpottaa, sikäli mikäli esineitä vielä tälle syksylle otetaan. Tokoon saatiin hyvät häiriöt, Vega oli paikkamakuussa ja Humppa otti siitä aika lailla häiriötä, kuten myös nurtsikentän hajuista. Sitten vaihdettiin, ja samalla tuli vielä lapsia jalkapalloineen samalle kentälle. Hyvin pysyi maassa.

Tänään sitten kahdestaan treenailemaan, ja vedettiinkin pitkä treeni. Ensin palkatta ketjussa seuraaminen (BH-kaavio mutta lyhyempi ja tietty ilman hlöryhmää), liikkeestä maahanmeno, luoksetulo (ALO-tyyliin) ja liikkeestä seisominen. Hienosti teki, vähän meinasi huuhailla liikkeiden välillä, mutta käskyllä jatkoi hommia.

Paikkamakuu, pari minuuttia, olin piilossa A-esteen takana suurimman osan aikaa. Tosi hienosti pysyi!

Noutoa työstettiin ihan kunnolla, nyt yritetään lähestyä sitä motivaation ja innon, ei pakottamisen kautta... Ja sujuuhan se. Ei ällötä enää yhtään, ja lelupalkalla tästä on saatu ihan hauska leikki. Loppuun vielä luoksetulo ja hyppyä avo-tyylillä. Ei meinaa istua millään, ja välillä jää niin sivuun että ei tee paluuhyppyä. Hypyn suuntaa pitäis siis harjoitella, tulee kyllä yli paluuhypynkin, kunhan on suorassa linjassa esteeseen. Ja toki myös pelkkää paluuhyppyä, kuten on tehtykin.

Talveksi olen katsellut jo avoimen luokan kokeita vähän sillä silmällä, kait senkin vois käydä korkkaamassa ettei taas kisakynnys nouse liian ylös!