Ajeltiin Aholaitaan treenaamaan iltahämärällä. Kenttä oli aika hurjassa kunnossa; pehmeää mutaa ja loskaa. Kuitenkin onneksi pehmeä eikä ollenkaan liukas. Sen verran oli märkää että perusasennot meni Humpalla kyykkäilyksi, ei hieno herra tykkää että pöksyt kastuu.

Seuraamista vaihtelevasti palkkaillen, aika pitkä, l_l muotoinen kuvio juoksuosuuksineen. Vähän kontakti putoili, mutta paikka oli hyvä eikä poikitellut paitsi himpan juoksuosuudessa.

Seisomista; ensin takapalkalla ja käsimerkillä auttaen, sitten ilman apuja ja lopuksi kokonaisena. Tosi hyvä. Olisko tässä jotain pohjaongelmaakin, ettei halua liukkaalla tehdä?

Noutokapula esiin ja vauhtinoutoja. Otin koiran sivulle mutta en vaatinut odottamista vaan sai juosta kapulan perään. Ekalla juoksi kapulalle ja katsoi mua "äiti mitä mä nyt tälle teen", käskyllä toi ja juoksin karkuun ja palkkasin lelulla. Näitä vielä muutama, tosi hyvin mälvämättä kantaa nyt kapulaa eikä tiputa sitä, vaan toi käteen joka kerta. Loistavaa.

Loppuun otettiin ketjutus; seuraaminen-liikkeestä maahanmeno - luoksetulo - seisominen. Kerran lähti liikkeiden välillä penkkaan pissalle ja aika paljon saa patistaa että tulee perusasentoon. Itse liikkeet kuitenkin hienosti, luoksetulossa jouduin antamaan jalalla avun. Pitkältä matkalta ei osaa tulla nätisti sivulle. Loppuun kunnon leikit.

Hieno treeni, teki tosi hyvällä vireellä mutta oli hiljaa. Ennen koetta vielä näitä ketjutuksia sekä varmuutta jääviin.

Eilen käytiin bc-porukalla Ylistöllä, siitä treenistä ei ole kerrottavaa koska en laittanut mitään ylös. Kaaduin la-iltana jäällä suoraan häntäluulle, ja se oli eilen kipeä, joten en pystynyt kunnolla leikittämään ja muutenkin vähän jäykkää menoa.

Eilen illalla kävin Sarin luona, suunniteltiin vähän tulevaisuutta ja ennen kaikkea pääsin tervehtimään Tuiskun 3-viikkoista jälkikasvua. Sieltä olisin voinut ottaa pikku-Miken meille vaikka heti, tosi ihania pentusia!! Ja jännitys senkun jatkuu, Ruskalla alkaa olla h-hetki lähellä ja siihen eläydytään blogin tunnelmissa täälläkin. Katjalle, Ruskalle ja apujoukoille virkeää mieltä, täällä tsempataan että kaikki sujuu hyvin.