Lauantaina suunnattiin Jyväskylän alkavaa vesisadetta karkuun mökille Kivijärvelle. Ja laiskottelun sekä syömisen lisäksi treenattiinkin.

Eilen ensin viestille, kun kerrankin oli toinen pää eli Jarmo mukana. Löydettiin tosi hyvä maasto (jota saikin sieltä kivikon seasta etsiä) ja tehtiin ihan lyhyt pätkä, olihan tämä toki vasta Humpan toinen viestitreeni.
Selkeästi Jarmon päässä oli parempi imu, aina mulle tullessa haahuili eikä oikein tiennyt minne olisi pitänyt mennä, mutta Jarmolle lähti vauhdilla ja suoraan. Jäljestyspätkäkin meni epäröimättä.
Siitä sitten vielä mentiin tekemään esineruutu. N. 2x10m alue vanhalle hakkuulle, sinne hanska, villatossu, parkkikiekko ja pehmolelu-kameli.
Ensin taas hihnan kanssa alueelle, palkkasin esineiden huomioimisesti ja kaikki neljä merkattiin. Sitten Jarmo meni alueelle heiluttelemaan villatöppöstä, pidin Humpan pannasta kiinni reunalla. Jarmo heitti tossun ja tuli pois alueelta. Humppa eteni hyvin alueelle, mutta ei enää tajunnut mitä meni etsimään. Toinen samanlainen yritys kamelilla, ja sen toi hirmu kannustuksen avulla mulle asti. Hienoa, ensimmäistä kertaa tuotiin esine ruudusta, siitä hurjat kehut ja siihen jätettiin.

Tänään kävin polkemassa jäljen. Maasto kivikkoista sekä kaadettua risukkoa, niin että koko alkupätkä kulki suurimmaksi osaksi risujen päällä. Pituutta vähän vajaa 100m ja suoraa. Palkkaa kahteen kohtaan matkalle + loppupalkkana NEUta purkissa. Vanheni reilun tunnin.

Itsellä oli tosi huono fiilis lähteä koko jäljelle, pelkäsin että se on liian vaikea ja tuuli oli niin kova, etten tiennyt mihin asti se on hajun kuljettanut. Humppa kuitenkin osaa yllättää, onneksi! Veti tosi tarkasti nenä maassa alusta loppuun, hyvällä vauhdilla. Ihan hiukan meni välillä vasemmalla sivussa, mutta juuri tuulen suuntaan eli hajua kuitenkin seurasi. Ihana koira!!

Olipa mukava mökkireissu, vaikka järvellä myrskysi niin, ettei saatu muikkuverkkoja vietyä. Humppa vietti laatuaikaa kannellen isoja keppejä pihassa, käyden uimassa ja kerjäten rapsutuksia mun vanhemmilta. Nyt onkin kotona väsynyt mies :).

Kampasin viikonlopun aikana Humpalta aikamoisen kasan pohjavillaa irti. Karva ei nyt millään meinaa pysyä päällä, josko se nyt lähtisi kasvamaan kun paha karva on nyhdetty pois.