Muuttotohinat alkaa olla täydessä vauhdissa. Viikonloppuna ajeltiin Helsinkiin (tosin Seinäjoen ja Turun kautta, kun Jarmolla oli keikkoja), saatiin uuteen kämppään avaimet ja vietettiin jo yksi yö siellä. Kämppä on oikein kiva, alue vaikutti suht rauhalliselta. Junarata menee lähes vieressä, mutta yllättävän vähän kuuluu melua sisälle. Tosin tässä on asuttu Vapaudenkadun yläpuolella, että on siihen meteliin totuttukin. Ulkoilumaastoja löytyy läheltä ja taloyhtiöllä on tosi suuri piha-alue. Humppa otti parvekkeen heti omakseen, tähän mennessähän meillä ei ole parveketta ollut, ja jäi sinne makoilemaan vaikka muut oltiin sisällä. Kamoja saatiin jo jonkin verran vietyä, nyt sitten pari päivää pakkaussavottaa Jyväskylässä, ja perjantaina ajelen taas yhden lastin Helsinkiin.

Helsingistä suunnataankin sitten Lappiin, ensin Paloperälle ja sieltä keskiviikkona Sbcak:n korkeanpaikan leirille Kemijärvelle. Ajatelkaa, Jarmo antoi luvan osallistua leirille, vaikka se on se meidän the muuttoviikonloppu :). Kyllä se vielä joku kaunis päivä suostuu esittämään Humppaa näyttelykehässä... Kemijärveltä mennäänkin sitten suoraan Helsinkiin, joten huominen on vihoviimeinen Jyväskylä-päivä.

Yhdestä seurasta tarjottiin meille paikkaa toko- ja agiryhmään. Sovimme, että käydään katsomassa seuran treenejä kunhan paikkakunnalle päästään, ja katsotaan sitten tarkemmin. Yllättävän helposti kyllä treeniseura löytyi, olin varautunut pitkään odotteluun, mutta joka seurasta, mihin olen viestiä laittanut, olen saanut vastauksen. Eikä tilanne muissakaan seuroissa ihan mahdottomalta vaikuttanut.

Varmaan seuraava blogipäivitys tapahtuukin sitten stadilaisena!